Што значи кога сонувате одредени места? Плажата е симбол на борба, замокот е прибежиште од проблемите

Местата во соништата треба да се толкуваат во согласност со личните асоцијации на сонувачот.
Датум: 27 May 2014
, Автор:

Најубавиот тунел што некогаш сте го виделе

По повод Фестивалот на светлината во Лион, Франција, тунелот „Црвен крст“ кој е долг 1,8 километри беше претворен во надреална земја на чудата. Благодарение на светлосните проекции, тој беше претворен во голема галерија „на отворено“.

Најопасните железнички линии

Дали би се осмелиле да патувате по најстрашните железнички пруги во светот?
Датум: 14 Nov 2012

Тунелот на љубовта

Романтичен, но истовремено и мистичен, овој тунел претставува вистинско чудо на природата.