10 совети за поевтино патување низ светот

Сигурно сте ја слушнале изреката дека патувањето е единственото нешто што нè прави побогати...

Би можеле ли да живеете во оваа куќа?

Архитектката Мејси Милер долго време посакувала да има свое место за живеење, но не сакала да ги носи на грб трошоците за хипотека, па затоа решила да си изгради, свој компактен дом...