Најубавите делови на Земјата каде што сè уште не допрела човечката рака

Природата е најголемиот и највештиот уметник на светот.

Егзотични места прекриени со снег

Холандската фотографка Марија Нетсунски направила фотографии од тропски локации и користејќи инфрацрвена технологија, ги претворила природните бои во снежна белина.