Мачка тропа на врата за да ѝ отворат

Оваа мачка навистина сака да влезе внатре. Наместо да мјаука со цел да предизвика чувство на жал кај оние од другата страна на вратата, таа научила да тропа, и тоа со стил!
Датум: 14 Feb 2013
, Автор: