Постојат 4 типа интроверти: Кој од нив сте вие?

Според психолозите, постојат 4 типа интроверти кои варираат од сосема опуштени до претерано анксиозни.

Дознајте кои се 7-те типови раскинувања и како да се справите со секое од нив

Постојат многу различни причини поради кои партнерите решаваат да ѝ стават крај на врската, но и исто толку различни начини на кои го прават тоа.

Како да ја одберете соодветната маска од глина за вашиот тип кожа?

Резултатот од редовната употреба на природни маски од глина е чиста, здрава и блескава кожа.

6 типови момци во кои секоја девојка ќе се затреска пред да ја пронајде вистинската љубов

Иако понекогаш е здодевно да се биде сингл, има и една позитивна страна тука, а тоа е затрескувањето. Кој не го сака тоа чувство?

Најлошите типови луѓе од кои треба да се држите понастрана

Таквите луѓе лесно е да се препознаат, но тешко е со нив да останете рамнодушни и да не се изнервирате.

14 видови девојки со кои момците не сакаат да излегуваат на љубовни состаноци

Дури и најочајните момци гледаат да ги избегнат следниве неколку типа девојки.

9-те типови личности кои го менуваат светот и нивните силни страни

Овие 9 карактеристични типови личности го прават човештвото специјално, не само поради интеракцијата меѓу нив, туку и поради својата внатрешност.
Датум: 08 мар 2016

Астрологијата открива кој тип интелигенција поседувате

Постојат многу типови интелигенција и сите ние сме брилијантни и креативни на свој начин.

8 најлоши типови луѓе кои ќе ги сретнете во вашето омилено кафуле

Во близина на вашиот дом има прекрасен кафе бар, со пријатна атмосфера и одлично кафе. Затоа се вадите од памет кога во него ќе стапне некој од овие луѓе.
Датум: 05 фев 2016

Постојат 5 типови флертувачи: Во која група спаѓате вие?

Идентификувани се пет главни стилови на флертување, кои истовремено се поврзуваат со одредени видови врски кои произлегуваат од нив.
Датум: 19 јан 2016

Зошто некој „зрачи“? Откријте кои се 4-те типови привлечност

Некои карактерни особини се вродени, а некои пак ги стекнуваме. Во двата случаи, тие се главните компоненти кои нè прават некому привлечни.

10 типови токсични луѓе кои ја одземаат вашата енергија

Можеби живеете, работите или се дружите со нив. Токсичните луѓе ја црпат вашата енергија и си играат со вашето ментално здравје.