Прочитајте го ова ако одамна не сте чуле „Те сакам“!

Вистината е дека доволна ни е и љубовта што ја имаме за себе.

Значењето на зборовите „Те сакам“ за секој хороскопски знак

12 хороскопски знаци можат да ја предвидат човечката природа и однесување во повеќето ситуации.

6 прашања што треба да си ги поставите пред да кажете „Те сакам“

Првото „Те сакам“ е многу важно. Ако сте во сериозна врска и сѐ уште не сте изјавиле љубов, тогаш сигурно сте размислувале за своите чувства, и можеби сте почувствувале дека е време да кажете „Те сакам“.
Датум: 27 Apr 2017

Повеќе од едно обично „Те сакам“: 6 инспиративни дефиниции за суштината на љубовта

Не постои точна дефиниција за љубовта, бидејќи постојат толку многу различни критериуми врз основа на кои одлучуваме кому ќе му ги кажеме магичните зборови „Те сакам“.

5 прашања на кои треба искрено да одговорите пред да изјавите љубов

Неколку пати ви дојде да ги изговорите магичните зборови „Те сакам“ и тоа е прекрасно, но тоа се зборови со кои дефинитивно не треба да се расфрлате наоколу.

Што да кажете кога некој ви изјавил љубов, а вие не сте подготвени да возвратите на истиот начин?

Тоа не значи дека не ја цените или сакате личноста која ви изјавила љубов, туку едноставно не сте подготвени и вие да го кажете истото гласно.

Зборовите „Те сакам“ не се доволни за да опстои љубовта

Љубовта вреди многу повеќе од едни обични звуци во говорна форма што го исполнуваат воздухот.

Како да знаете кога е вистинското време за да ги изговорите магичните зборови „Те сакам“?

Не можеме да ја отстраниме анксиозноста што оди рака под рака со изјавувањето љубов, но можеме да си ја олесниме целата ситуација.

5 знаци дека неговото „Те сакам“ не е искрено

Сигурно некогаш сте се запрашале дали неговото „Те сакам“ е искрено, или, пак, само бил понесен од моментот.

8 начини на кои тој ви кажува дека ве сака без да ги изговори зборовите „Те сакам“

Лесно можете да препознаете дали момчето ве сака, со тоа што ќе обрнете внимание дали ги прави следниве 8 работи.

Како да кажете „те сакам“ без навистина да ги изговорите овие зборови?

Да се изговори „те сакам“ е многу тешко. Не секој може да ги каже тие зборови со значење. Но, има начини како да ги кажете без навистина да ги изговорите.
Датум: 17 Apr 2015