Како да направите разнобојно игло во вашиот двор?

Креативно дизајнирано игло за кое ви се потребни 500-тина тетрапак кутии од млеко, снег и многу трпение...

Како да направите волшебен лустер од тетрапак кутии?

Малезискиот дизајнер Ед Чу решил да направи лустери од искористени тетрапак кутии од млеко т.н. „TetraBox lamp“, кои во спротивно би завршиле во депонија. Тие изгледаат луксузно и елегантно.