Стадионот во Берлин претворен во огромна дневна соба за светското првенство

Па, зарем има подобра атмосфера за следење на вашиот омилен тим?

Новиот моќен Џип Вранглер

Светски популарен дизајн со супернадграден мотор...

Феноменалниот концепт на Фолксваген „Аква“

Дизајниран од 21-годишниот Јуан Женг од Кина, концептот на ховеркрафтот Фолксваген Аква е воодушевувачки. Концептот претставува возило придвижувано од водород и пропелери.