Со кунг фу до совршениот рецепт

Краток анимиран филм за едно мало животинче кое се мота во кујната на еден готвач, кој пак се обидува да стигне до совршениот рецепт за традиционални кифли полнети со свинско...
Датум: 24 Jun 2013
, Автор: