Дебелка девојка танцува како да ќе нема утре

Витни Тор покажува дека бројот на килограми нема никаква врска со способноста за танцување.
Датум: 07 Feb 2014
, Автор:

Талентирано куче танцува на песна од Еминем

Интересно видео со куче кое ќе ве насмее до солзи...

Згодни стјуардеси танцувајќи ги демонстрираат безбедносните мерки

Филипинската авиокомпанија „Кебу пацифик“ подготвила симпатична кореографија за хитот „Сè што сакам за Божиќ си ти“ од Мараја Кери, преку која згодните стјуардеси ги објаснуваат правилата и мерките за безбедност...
Датум: 25 Dec 2011
, Автор:

Дедо Мраз го регулира сообраќајот во ритамот на Мајкл Џексон

55-годишниот Рамиро Хинојас успева да ја намали нервозата кај возачите заглавени во сообраќајниот хаос.
Датум: 13 Dec 2011
, Автор:

Блуз и три коцки мраз

Старото радивце беше вклучено и насекаде низ станот се разлеваа звуци на блуз... Како тој да ги пиеше нејзините грациозни движења со своите жедни очи, желни за уште и уште. Ја гледаше неуморно додека цигарата му гореше...
Датум: 27 Nov 2011
, Автор:

Балерината

Во бел фустан, кој и ја оцртуваше контурата, грациозно танцуваше на „Лебедово Езеро“. Газеше по темниот под, како чиниш, по облаци. Сè се затемни. Само едно мало светло остана да ја придружува на сцената.
Датум: 16 Jun 2011
, Автор:

„Мислев на тебе“

„Мислев на тебе“ (Thought of you) е фантастична 2Д анимација, комбинирана со традиционални техники, дело на уметникот Рајан Вудворд.
Датум: 08 Dec 2010
, Автор:

Роботот HRP-4C кој има убав вокал, научи и да танцува

Делејќи ја сцената со 4 девојчиња, човеколикиот женски робот, висок 155 cm ги покажа своите таленти на натпреварот за дигитални изложби во Токио.
Датум: 28 Oct 2010
, Автор: