Можеби цел живот погрешно пржите јајца на око

Го ставате тавчето на рингла, турате масло, ги кршите јајцата врз него, па налевате од загреаното масло и ги допржувате. Веројатно ова е начинот на кој цел живот пржите јајца, но не е единствениот, ниту пак најдобриот.
Датум: 27 Oct 2014
, Автор:

Пронајдени нови планети?

Кристофер Јонасен е фотографот кој го има одговорот на ова прашање...