Суштества од коралните гребени

Коралните гребени се неверојатно богати со разновиден жив свет.
Датум: 21 Jan 2013

Откачени суштества направени од зеленчук

Фотографот Карл Клејнер, за потребите на неговата рекламна кампања за Икеа, создал вкусни човечиња, односно суштества направени од плодови од овошје и зеленчук.