10 сурови вистини за животот

Колку побрзо ги сфатиме овие вистини за животот, толку поподготвени ќе бидеме кога ќе мора да се соочиме со нив.
Датум: 05 фев 2014
, Автор:

Мудри и сурово-реални цитати на неповторливата Дороти Паркер

„Јас не сум писателка која има проблеми со пиењето, јас сум алкохоличарка со проблеми со пишувањето.“
Датум: 27 сеп 2013
, Автор:

16 универзални закони

Строгоста на овие закони сигурно сте ја почувствувале на своја кожа барем неколку пати. Но добрата работа е што не сте единствени, затоа што овие закони сепак се „универзални“!
Датум: 19 фев 2012
, Автор: