ТВ серија: Супергрл (Super Girl)

Авантурите на братучетката на познатиот Супермен

Фотограф со помош на боја трансформира прекрасни модели во суперхеројки

Фотограф од Полска направил неверојатни фотографии со помош на боја која е распрскувана на субјектите со цел да се добие одличен и уникатен ефект.

Секси суперхеројки кои ќе ви го направат денот поубав

На фотографиите, девојките се прикажани како суперхеројки, а за таа цел воопшто не им се потребни целосни костуми...