10 интересни работи што треба да ги направите во Јапонија

Позната и под името „Земја на изгрејсонцето“, Јапонија нуди можност за искусување многу интересни и забавни нешта. Доколку некогаш ја посетите...
Датум: 07 Mar 2012
, Автор: