Колку сувомесни производи смеете да јадете неделно?

Погледнете што советуваат научниците и зачувајте го вашето здравје.

Што се случува ако често јадете виршли, колбаси и салами?

Сигурно многупати сте чуле дека сувомесните производи не се добри за вас, но веројатно целата вистина за тоа колку се всушност нездрави не сте ја знаеле досега.
Датум: 04 Feb 2014
, Автор:

6 работи кои не треба да ги јадете за појадок

Храната што ја јадете наутро може да влијае врз вашето расположение низ целиот ден. Се смета дека здравиот појадок го намалува ризикот од рак и дијабетес. Сепак, постојат одредени продукти кои не треба да ги консумирате за појадок.
Датум: 06 Nov 2013