Креативни и уникатни обележувачи на страници за вашите омилени книги

Започнувајќи од крвав обележувач за трилерите, па сè до кафето за романите, овие уникатни обележувачи на страници ќе бидат една причина повеќе за повторно да започнете да ја читате вашата омилена книга.

Забавна Фејсбук статистика

Ова е дел од неверојатната статистика на Фејсбук, која говори за неговата вртоглава успешност.