Песна за среќните врски: Дајте го своето срце, но не како предмет

Мудри стихови низ кои се крие тајната на искрените и среќни врски.

Кои се најчестите погрешно пеени музички стихови во 2013?

Веб-сајтот Pleated Jeans, направил видео компилација од најчесто грешените стихови во 2013 година. Меѓу нив се популарните песни The Monster, Get Lucky, Blurred s, Wake Me Up, Wrecking Ball, Royals...

Писмото од Фред за слатката Лорејн

Песна напишана од 96-годишен човек по име Фред, кој неодамна ја загубил љубовта на неговиот живот, Лорејн, со која поминале заедно 75 години...
Датум: 21 Aug 2013
, Автор:

Џејмс Блант – храбриот романтичар кој плени со својата музика

Музиката на Блант е доказ дека само најхрабрите мажи умеат да ја соголат својата душа покажувајќи ги најсветите чувства во себе.
Датум: 30 May 2013
, Автор:

Прекрасните љубовни стихови и цитати на Ѓорѓе Балашевиќ

Неговите дела се проткајани со облик на љубов кој е истовремено и најчист и несовршен, ослободени од секаков стереотип, од секаков бесмислен товар кој може да ја спречи да го најде својот пат. Повелете 25 кратки дози од неговата уметност и уживајте.

Необјавени рачно напишани стихови од Џим Морисон

Прочитајте една од многуте необјавени поеми на Кралот на гуштерите...
Датум: 21 Oct 2012
, Автор:

Во светот на „Bijelo Dugme“

Кратка историја за почетокот на овој бенд, дел од нивните незаборавни стихови и одлична плејлиста за вашата наредна викенд-забава...

Владо Јаневски низ стиховите, љубовните нишки и заплетените емоции…

И денеска те молам не заборавај да се сетиш на мене, затоа што еден бакнеж и магија се стори, а срцево мое капија ти отвори...
Датум: 30 Apr 2012
, Автор:

Најубавите љубовни стихови од песните на Владо Јаневски

Дел од љубовните стихови од песните на Владо Јаневски, кои на неверојатно сликовит начин говорат за љубовта...

Ѕидот посветен на Џон Ленон

Дали сте знаеле дека во Прага, Чешка постои ѕид посветен на големиот Џон Ленон? Овој некогаш обичен ѕид, во 80-тите години од минатиот век почнал да се преплавува со графити, пораки...