2 „технички“ грешки во сексот кои ја одбиваат секоја жена

Овие 2 нешта можат многу негативно да влијаат врз неа...

Момци еве каде грешите: 3 чекори кои ќе ја доведат до силен оргазам

За да се постигне оргазам не е доволна само пенетрацијата, потребно е многу повеќе од тоа...
Датум: 19 Jun 2015

Момци, потрудете се: Жените открија како да ги доведете до оргазам!

Мажите никогаш не можат да бидат 100 проценти сигурни дека нивните партнерки ќе доживеат оргазам, ниту пак постои техника која тоа го гарантира. Но, едно е сигурно...
Датум: 27 Aug 2014
, Автор:

Науката објаснува како кафето влијае на мозокот

Еве како научниците објаснуваат зошто по консумирањето кафе, нашиот мозок работи како „луд“.
Датум: 06 May 2014
, Автор:

5 најчудни видови оргазам

За овие луѓе, класичното постигнување оргазам не е опција. Нив ги возбудуваат работи за кои ретко кој друг би размислувал во сексуален контекст.
Датум: 04 Feb 2014
, Автор:

Вистинската боја за вашата спална соба

Секоја боја има своја енергија и вибрација, а различните нијанси будат различни емоции. Бидејќи сите ние сме различни помеѓу себе, бојата на нашата спална соба треба правилно да ја избереме...

Совети за поттикнување на креативноста

Чувствувате како вашата креативност опаѓа? Не се грижете. Тоа ни се случува на сите нас понекогаш.