Импресивни плетенки за само 20 минути: Oваа мајка ја совладала уметноста на косата

Погледнете ги овие неверојатни плетенки кои ќе посакате и вие да умеете да ги направите.

Сакате да станете успешна модна блогерка? Следете ги овие правила!

Освен тоа што се многу атрактивни и секогаш супер стилизирани, модните блогерки денес важат за едни од најуспешните жени во светот кои потпишуваат милионски договори со модните, козметички и други брендови.

На кој од овие 5 начини флертувате вие?

Начинот на кој комуницирате го дава одговорот.

Колажи кои претставуваат микс од стилови, материјали и бои

Уметноста од навидум неповрзани делчиња да се добие нешто ново и прекрасно...