Нормални девојки: Тие не се ниту луди ниту обични

Ваквите девојки се од оној тип што по раскинување нити ќе ви ги дупнат гумите, нити ќе ви ја запалат куќата.

20 работи кои луѓето со пирсинг и тетоважи би сакале да ги разберете

Денес тетовираните луѓе се среќаваат со голем притисок поради нивната одлука. Еве што мислат тие во врска со прифаќањето на нивните тетоважи.
Датум: 17 јун 2015