Старомодни правила кои треба да ги следите

Во последните 50 години феминизмот, контрацепцијата и интернетот поставија нови стандарди за љубовните состаноци. И додека многу работи се менуваат, некои правила сепак, остануваат непроменети.
Датум: 05 јул 2012