5 начини на кои животните покажуваат човечки емоции

Некои од нив имаат некакви сличности со нас кои ги покажуваат преку емоции за кои сме мислеле дека може да се појават само кај луѓето.

Вистинска приказна: Уличен стаорец им ја спасил врската

Колку една сосема случајна ситуација може целосно да ни го промени животниот тек? Дали секој кој влегува во нашите животни се појавува со причина, ни носи некаква порака, остава нешто зад себе?
Датум: 08 Feb 2013
, Автор: