Кажете ни што најпрво забележувате на оваа слика и ние ќе ви откриеме што луѓето презираат кај вашата личност

Кога немате време за преиспитување на себеси, секогаш можете да се свртите кон брзите тестови на личноста.

Како се рангирани хороскопските знаци според нивната способност да сакаат?

Дали може да претпоставите кој се наоѓа на првото место?

Психолозите ги одредуваат 3-те елементи кои ја детерминираат нашата среќа

Модерната култура е исполнета со светликави, но плитки ветувања за среќа и сатисфакција.

Мажите со оваа интригантна карактеристика се многу попривлечни за жените од останатите

Сигурни сме дека доколку во овој момент ве прашаме што барате кај еден маж, вие без размислување првото нешто што би го кажале е некој кој може да ве насмее...

Ако сакате да ја искусите среќата, тогаш следете ги своите соништа

Најважното нешто е да знаете дека ако нешто сакате, тогаш вие тоа и го можете.

6 супермоќи на невербалната комуникација

Свесни за тоа или не, секој потег, поза или гримаса кои ги правите со телото и лицето кажуваат нешто за вас.
Датум: 10 Jan 2015

Како и зошто да ја подобрите емоционалната комуникација?

Способноста да препознаете нечии чувства многу влијае на вашиот живот и начинот на кој вие ќе реагирате на случувањата.
Датум: 29 Dec 2014

Престанете да се фокусирате на себе – не се врти сè околу вас, и тоа е во ред!

Ова се 5 реални примери кои покажуваат дека не се врти сè околу вас, но и дека тоа всушност е супер.
Датум: 08 Oct 2014
, Автор:

15 знаци дека го искористувате вашиот потенцијал иако мислите дека не е така

Сè додека се трудите и вложувате време и внимание работејќи го она што го сакате, вие сте на вистинскиот пат.
Датум: 20 Aug 2014
, Автор:

Зошто е корисно повеќе да се слуша отколку да се зборува?

Иако ја имаме способноста да искажуваме емоции и мислења, вистината е дека колку повеќе зборуваме толку помалку сме во можност вистински да комуницираме.
Датум: 24 Jan 2014
, Автор:

Неверојатни велосипедски трикови кои ќе ве импресионираат

Запознајте го Мартин Ештон, човекот кој ќе ве помести од столчето со своите неверојатни способности, додека седи зад велосипедскиот волан.

Најатрактивните аматерски кошови што некогаш сте ги виделе

Секој од овие кошови е посебен на свој начин. Некои од нив се индивидуално достигнување, додека некои се резултат на тимска работа.