Бесен Астон Мартин со извонреден дизајн

Автомобил кој плени со својата преубава спортска надворешност и со бесниот мотор сместен зад неа.

Екстремно спортски автомобил од Италија

Фантастичен спортски автомобил конструиран по повод прославата на стогодишниот јубилеј на автомобилската дизајнерска куќа Бертоне.

Ферари дизајнирано специјално за Ерик Клептон

Ерик Клептон ќе го вози своето четврто Ферари, кое е произведено во само еден примерок, дизјаниран специјално за него.

Полски суперспортист за перфектно ноќно возење

Она што овој модел го издвојува од останатите е термалната камера сместена под левото предно светло која е приспособена за ноќно гледање.

Спортски модел од Порше Панамера

Овој модел на „Порше“ на пазарот треба да се појави во февруари идната година, а цената би изнесувала 90.500 фунти.