Зошто им се лутиме на партнерите поради работите што ги прават во нашите соништа?

Обично, соништата се поврзани со сонувачот, а не со личноста во сонот.

Дознајте кои соништа носат среќа

Доколку сте сонувале некоја од следниве работи, може да верувате дека наскоро ќе ви се насмевне среќата...

Дали знаете дека можете да ги контролирате вашите соништа?

Научете како да ги контролирате вашите соништа со помош на следниве неколку техники...

20 неверојатни факти за соништата кои сигурно не сте ги слушнале

Мистериозни, збунувуачки, понекогаш и страшни: Соништата се сето тоа и многу повеќе.
Датум: 06 Apr 2017

Дали две личности може да сонуваат еден ист сон?

Голем број студии објавени на оваа тема доаѓаат до откритие дека кај личностите кои се силно емотивно поврзани, сонувањето исти соништа се јавува често.

Неверојатно забавни фотографии кои докажуваат дека децата можат да заспијат секаде

Децата можат да заспијат секаде, на кое било место и во какви било услови.

Дознајте кои соништа го претскажуваат доаѓањето на нова љубов во вашиот живот

Луѓето честопати се интересираат за значењето на соништата и веруваат дека тие се предзнаци на она што ги очекува во иднина.

7 луди нешта кои можат да ни се случат додека спиеме

Според здравствените организации 10% од луѓето имаат вакви нарушувања за кои не се свесни.
Датум: 15 Dec 2015

Хороскопските знаци и соништата

Откријте ја поврзаноста на соништата со вашиот хороскопски знак...

5 мантри кои ќе ви помогнат да станете личноста која сакате да бидете

Факт е дека никогаш нема да бидеме навистина среќни доколку не го дадеме максимумот од себе во што и да е она на што го посветуваме нашето внимание...
Датум: 06 Jan 2015

Што значи кога сонувате одредени места? Плажата е симбол на борба, замокот е прибежиште од проблемите

Местата во соништата треба да се толкуваат во согласност со личните асоцијации на сонувачот.
Датум: 27 May 2014
, Автор:

Што навистина прават соништата за нас?

5 потенцијални одговори на ова вечно прашање.
12