Костарика прекриена со милиони цветни ливчиња

Верувале или не, ова не е Фотошоп.

SmartWatch – рачен часовник и смартфон во едно

Нов чудесен гаџет кој овозможува на рачниот часовник да се читаат СМС-пораките и да се посетува Фејсбук...