Зошто им се лутиме на партнерите поради работите што ги прават во нашите соништа?

Обично, соништата се поврзани со сонувачот, а не со личноста во сонот.

Сонување на иднината: Вистински приказни за претскажувачки соништа

Иако не се зборува многу за овој феномен, изгледа тој е чест колку и познатото дежа ву.

Зошто не треба да им ги кажувате вашите цели и соништа на другите?

Најдобриот начин да ја избегнеме негативноста во нашите врски, цели, планови или општо во животот, е да внимаваме што споделуваме со другите.

Каде оди нашата душа кога сонуваме според Индијанците?

Сонувањето е многу важен дел од културата на Индијанците. Тоа е длабоко врежано во нивната традиција и нивната духовност.

Дознајте кои соништа носат среќа

Доколку сте сонувале некоја од следниве работи, може да верувате дека наскоро ќе ви се насмевне среќата...

Никогаш не се сомневајте во себе: Вашите соништа не се губење време

Замислете си колку би било убаво секој понеделник да станувате со нетрпение за да го започнете денот.

Луѓето не сфаќаат дека ги правите овие работи бидејќи дискретно ги следите вашите соништа

Вие не зборувате многу за она што го правите, не се фалите со своите постигнувања, ја гледате вашата работа, молчите и не се рекламирате.

Дали знаете дека можете да ги контролирате вашите соништа?

Научете како да ги контролирате вашите соништа со помош на следниве неколку техники...

Што значат соништата? Психолозите имаат различни одговори

Соништата многу долго се под радарот на научниците.

Зошто бремените жени имаат чудни соништа?

Тоа дека жените во текот на бременоста имаат почудни и пореални соништа може да звучи како мит, но е феномен кој навистина постои.

Единствената разлика меѓу просечните и извонредните луѓе

Лесно можете да станете дел од поединците на кои им се восхитувате, само треба да станете свесни за неколку работи.