Приказна за „одложено кафе“ која ќе ви го стопли срцето и ќе ве инспирира

Концептот за „одложено кафе“ не е нов, но дефинитивно е еден од поважните.

Ѝ бил дијагностициран рак – еве што направиле нејзините пријателки

Пред неколку месеци на Герди Мекена ѝ бил дијагностициран рак на дојка. Во знак на солидарност и поддршка, нејзините пријателки организирале фотосесија...
Датум: 14 Mar 2014
, Автор: