10 нешта за кои родителите не треба да чувствуваат вина

Еве што им порачуваме на родителите, ова се нештата за кои навистина нема потреба да чувствувате вина.
Датум: 02 Apr 2015
, Автор:

Знаци кои упатуваат дека сте во врска со психопат

Жените често не знаат да разграничат дали се со опсесивен љубовник или со нормално момче. Кога сте во врска со психопат, тоа не е измачување само за вас туку и за оние околу вас.
Датум: 26 Sep 2014
, Автор:

Кратка поучна приказна: Детето со џамлиите

Кратка, но многу поучна приказна, која на едноставен начин ќе ве потсети што е потребно за мирен сон и живот исполнет со среќа.
Датум: 05 Feb 2014

Грев

Разменети насмевки, дискретни допири, невин флерт помеѓу двајца во толпата... Две енергии, две посакувања, две страсти... Филмот започна да се снима, а сценариото допрва ќе се пишува.
Датум: 02 Nov 2011
, Автор:

Алкохолот прави да престанеме да се срамиме од нашите постапки

Голем број детални скенирања на мозокот, откриле дека алкохолот, не нè тера да се однесуваме лошо, туку само...