Читај помеѓу редови: Ова се пораките кои ги испраќа заљубениот маж!

Љубовта не може да ја разберете доколку не ја доживеете. Можеби мислите дека дека вашата сегашната врска е она вистинското, а по неколку години ќе сфатите дека тоа било само страст.

5 пораки кои секој маж потајно сака да ги добие од девојка

На повеќето од мажите им е здодеано од типичната порака „Како си?“ која тие постојано ја добиваат од девојките.

Момци, секоја девојка чека да ѝ ги пишете овие 8 видови пораки

Пораки кои секоја девојка копнее да ги добие од своето момче...

Што се крие зад лошите навики на мажите?

Познато е дека никој не е совршен, но некои навики кај мажите може да бидат навистина вознемирувачки. Сепак, експертите успеаја да ги откријат и да ги дешифрираат најчестите лоши навики кај мажите.
Датум: 13 Jun 2012