Најдобрите фотографии од урнебесно вознемирувачкиот предизвик на бради!

Според општото мислење на јавноста, мажите изгледаат подобро со брада. Но, дали тоа навистина е така?

Најсмешните ситуации низ кои поминале докторите со своите пациенти

Можеби мислите дека вашата средба со лекарот ќе биде тајна, но лекарите од одлучиле да ги споделат најчудните прашања кои ги слушнале од своите пациенти.
Датум: 10 Apr 2018

24 смешни и неочекувани свадбени фотографии

Подготвување со недели, мали и големи проблеми, пари и многу радост – ова е рецептот за речиси секоја венчавка.
Датум: 08 Feb 2018

27 семејства чиј живот е полн со забава

Погледнете 27 фотографии од семејства чии животи наликуваат на смешна телевизиска серија.
Датум: 06 Feb 2018

23 луѓе кои ја сфатиле суштината на животот

Постојат некои толку предвидливи ситуации што единствено ни останува да се насмееме. Во продолжение погледнете 23 фотографии и факти кои сигурно ви се добро познати.
Датум: 23 Jan 2018

Патување со заспаната сопруга: Урнебесна колекција од фотографии!

За да го прикаже егоистичниот пристап на неговата сопруга кон патувањето, еден корисник на Редит направил интересна галерија од нивните авантури.
Датум: 28 Dec 2017

Дечиња од градинка составиле неверојатно смешна книга со ужасни празнични рецепти

Секоја година групата на Кети Холенкамп, учителка во училиште во Илиноис, прави книга со рецепти за Денот на благодарноста.
Датум: 13 Dec 2017

14-те најлоши интервјуа за работа

Сигурно сакате вашето интервју за работа да помине совршено. Внимавате како ќе изгледате и внимателно размислувате пред да кажете нешто. Но, понекогаш работите не одат по план...
Датум: 24 Oct 2017

15-те најлоши восочни фигури во музејот Мадам Тисо

Кога ќе слушнете за восочни фигури, најверојатно во глава ви се појавуваат совршените статуи во Мадам Тисо. Но, понекогаш и најдобрите грешат.
Датум: 17 Oct 2017