Смешни изјави за мачките кои ќе ви го подобрат расположението

Кучињата имаат сопственици, мачките имаат слуги!

Смешни изјави за работата за одличен почеток на оваа недела

„Животот е страшен, но барем платата е смешна.“

Најсмешните изјави од родителите за справување со нивните најмали

Улогата на родител е тешка, но несомнено и забавна.

Луди и смешни факти во врска со мрзливоста

Да се биде мрзлив потребно е многу напор! Тоа е како зависност од која не можете да се откажете.

Најчудните глетки коишто пилотите ги виделе од авионите

Работата на пилотите бара храброст, но нуди многу интересни мигови!

Неколку смешни работи што можете да ги чуете во текот на вашата бременост

Оние коишто веќе биле бремени, може да кажат дека понекогаш слушале чудни и несоодветни прашања во врска со нивната бременост.

20 знаци дека сте луд сопственик на мачка кој се однесува како родител

Дали кон вашата мачка се однесувате како луд родител? Секако дека не. Или можеби по малку. Ако 5 од овие знаци важат и за вас, тогаш по дефиниција сте.
Датум: 17 мар 2016

13 смешни победници на наградите Comedy Wildlife Photography

Најдобрите 13 фотографии од смешни животни за 2015 година!

Фотографии од мали дечиња направени во вистинскиот момент

Некои деца се природно талентирани за позирање. Овие фотографии го докажуваат тоа.
Датум: 22 јул 2015

10-те најглупави изјави од познатите личности

На секого му се случува да каже нешто глупаво и смешно, но кога се работи за познатите личности, тие навистина знаат кога да го направат тоа.

Скокнала во кревет со братот на нејзиниот маж: Смешни исповеди за првата брачна ноќ

Овие мини исповеди кои ќе ве насмеат до солзи сведочат за „мрачниот“ дел на брачниот завет, па дури на некој начин и ни покажуваат што навистина се случува во бракот. Или барем на првата брачна ноќ.
Датум: 05 мај 2015
, Автор: