ТВ серија: Црна кутија (Black Box)

ТВ серија за ултрауспешна жена невролог, која во себе чува огромна тајна
Датум: 24 мај 2014
, Автор:

Најморбидните случаи со месечари

Месечарењето е многу сериозна работа, а токму тоа го докажуваат следниве четири неверојатно морбидни случаи.