Слоновите имаат долго памтење, но овие два на ова нема да се сеќаваат

Никој не ги опил намерно, но тие изеле голема количина ферментирани плодови од дрвото марула и ефектот е очигледен – пијани слонови. :)
Датум: 25 Apr 2014
, Автор:

Прекрасна африканска свадба со слонови, како од бајка

Младиот маж Кори Перкинс неодамна ги обновил неговите завети со љубовта на неговиот живот, во воодушевувачка африканска венчавка, а фотографиите ги споделил со остатокот од светот.

„Рандом“ изненадувачки факти

Светот е чудно место каде секојдневно се случуваат многу интересни работи и се дознаваат многу зачудувачки факти. Овие факти ќе ве изненадат, зачудат или пак насмеат.
Датум: 19 Jan 2013
, Автор: