5 начини како да направите викендот да ви изгледа подолг

Викендот е време кога треба да се одморите од напорната работна недела. Искористете го правилно!

Едуцирајте се бесплатно на интернет – наука и здравје

Секој вид едукација е самоедукација. Точка. Не е важно дали седите во училница, на факултет или во кафуле. Не учиме ништо што не сакаме да го научиме.
Датум: 27 Feb 2012
, Автор: