10-те најбарани украдени уметнички дела

Голем број уметнички дела се изгубени, но овие ремек-дела на сликарството се меѓу најбараните во светот.

Уметнички дела изработени со еспресо

Нејзините слики најчесто се репродукции на најпознатите дела на големите сликари како Да Винчи, Ван Гог, Вистлер и многу други...