Сливфејс: нов фототренд на интернет

Класичното селфи веќе не е во тренд. Сега луѓето се фотографираат со винилски плочи поставени пред нивните лица, така што музичката ѕвезда скоро идеално се поклопува со облеката, бојата на кожата и позата на оној кој ја држи.
Датум: 25 Feb 2014
, Автор: