Смајли, слепото куче кое е терапевт за ментално болните и оние со инвалидитет

И покрај тоа што e слеп од раѓање, златниот ретривер Смaјли е највеселото куче кое некогаш сте го виделе.

Најслаткиот златен ретривер Реј

Златниот ретривер Реј Чарлс е преслатко кученце, кое е родено слепо во декември минатата година. Него го има згрижено едно семејство кое го чува со многу љубов.