7 работи кои ги прават луѓето кои ја маскираат својата депресија

Ја ставаат својата маска на среќни луѓе и успеваат да ве измамат дека во нивниот живот сè оди како што треба...

Можете ли да ја видите девојката на оваа слика?

Со примена на техниката body paint и неверојатната прецизност во работата, ова дело прави да не им веруваме на очите сѐ додека не го погледнеме видеото.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Книга: „Скриена во најмрачниот агол“ – Елизабет Хејнс

Постои ли агол во кој можеш да се скриеш кога некој го контролира секое делче од твојот живот?