Скептикот за љубовта

Љубовта не се наоѓа во трнот на розата, ниту во бакнежот на принцот, а ја нема ни во изгубената чевличка… и фала Богу, еден најобичек крекач како што е жабата нема никогаш да се претвори во принц...
Датум: 24 јун 2012
, Автор: