Чакри – главните енергетски центри на телото

За сите кои сакаат да знаат што се тоа чакри, која е нивната функција, улога и местоположба во човечкото тело...
Датум: 07 Apr 2012
, Автор:

Откриена вистинска љубов која трае 1.500 години

Неодамна, во северна Италија, археолозите пронашле скелети на маж и жена закопани во периодот помеѓу V и VI век. Женскиот костур имал бронзен прстен и заљубено „гледал“ во својот партнер.
Датум: 01 Nov 2011
, Автор: