Зошто не смеете да губите време: Приказна која ќе ви ја долови скапоценоста на секој момент!

Колку пати нешто сте одложувале, давајќи си оправдување дека не е итно и дека има време кога тоа да го правите?
Датум: 20 May 2015
, Автор:

Ангелот Миранда Кер ќе презентира градник вреден 2,5 милиони американски долари

Таа ќе го носи градникот за време на ноемвриското шоу на ангелите како и за Божиќниот каталог.