Малите сирени кои „живеат“ на бреговите

Преубавата форма на сирената е омилена за украсување на бреговите низ светот...

Дедо Мраз го регулира сообраќајот во ритамот на Мајкл Џексон

55-годишниот Рамиро Хинојас успева да ја намали нервозата кај возачите заглавени во сообраќајниот хаос.
Датум: 13 дек 2011
, Автор: