Најкреативните ланчиња за врат

Мини саксии со цвеќе, ножички кои изгледаат како да го сечат остатокот од ланчето, коцка чоколадо, па дури и синџирче целосно направено од коса – ова се 22 креативни дизајни на овој вид накит.
Датум: 30 авг 2014
, Автор:

Моден додаток заради кој ќе ве гледа цела плажа: Секси синџирчиња околу стомак

Што велите оваа година да го надградите вашиот куп со аксесоари со нешто ново?
Датум: 24 јун 2014
, Автор:

Туторијал низ слика: ново ланче од стари копчиња

Бидете креативни и заштедете. Ова е туторијал низ слика со чија помош ќе си направите ново ланче без да трошите пари.
Датум: 07 окт 2013
, Автор:

Од стари до убави модерни чизмички за помалку од 50 денари

Наместо да трошите пари на нов пар чизми за следнава сезона, можеби е подобро да си ги разубавите старите.