Мајка прави неверојатни есенски фотографии од своите деца

Нејзината работа е колоритна, драматична и исполнета со длабочина и емоции.

Татко црта забавни цртежи на кесињата за сендвичите на синовите

Дејвид Лафериер ги научил неговите деца како вистински да уживаат во својот ручек. Во минатите 5 години тој им црта смешни цртежи на кесето во кое потоа им го пакува сендвичот за на училиште.