Како би изгледал WiFi сигналот доколку би бил видлив?

Истражувачот и уметник, Николај Лем заедно со Воугел Браунинг, поранешен работник во НАСА со докторат во полето на астробиологијата, прикажале како би изгледал светот доколку WiFi сигналот би бил видлив.

Како да дадете одредени сигнали со приборот за јадење кога јадете во ресторан?

Наместо силно да се фатите за чинијата кога келнерот ќе посегне по неа, културно сигнализирајте му дека само паузирате до следниот залак.
Датум: 25 Jul 2013
, Автор:

Како настанува предењето кај мачките?

Прочитајте која е најприфатената теорија за настанување на предењето кај мачките.

Речник на кучешкиот јазик

Вашето прекрасно мало пријателче не го знае јазикот кој вие го зборувате, но тој и понатаму се обидува да комуницира со вас.