10 работи за депресијата кои сите треба да ги знаат

Луѓето кои имаат ваков проблем не се сфатени сериозно и честопати другите мислат дека се преправаат и дека ги преувеличуваат работите.

9 работи кои не треба да ги сфаќате толку сериозно

Преголемиот стрес за непотребни работи може да доведе до сериозни проблеми со анксиозноста и да ја намали нашата среќа и исполнетост со самите себе.

Не ги употребувајте овие 6 реченици на работа ако сакате да бидете сфатени сериозно

На работа треба да оставите впечаток дека сте личност со која колегите можат да соработуваат и затоа треба за себе да создадете слика на човек на кој може да му веруваат и на кој може да сметаат.

Како да знаете дека сака сериозна врска?

Секој поминува низ многу искуства додека го најде човекот кому е спремен да му се посвети. Но, дали ви се случило да помислите дека сака сериозна врска со вас, кога во суштина има друга намера?
Датум: 05 сеп 2013
, Автор: