5 знаци дека сте пораснале во нефункционално семејство

Во нефункционалното семејство, еден или повеќе од родителите, браќата и сестрите имаат проблеми со кои не се справуваат на здрав начин.
Датум: 19 Apr 2018

11 нешта кои несвесно ги правите само затоа што сте дете единец

Избегнувајте да се оправдувате пред луѓето преполни со стереотипи за децата единци, бидејќи вашето однесување е сосема нормално.

10 совети кои ќе ви помогнат да бидете одличен родител на посвоено дете

За да одгледате посвоено дете потребно се да направите некои подготовки, а овие 10 совети ќе ви помогнат во тоа.
Датум: 29 Mar 2018

10 мали и едноставни традиции што ќе го зближат вашето семејство

Кога правите нешта заедно со семејството, вие создавате пријателства и сеќавања кои ќе траат дури и во тешките периоди.
Датум: 15 Mar 2018

Цртежите на овој сопруг од неговото семејство се полни со љубов и искрена емоција

Куртис најчесто ги црта наједноставните моменти, како што е бакнежот наутро или заспивањето навечер.

Неверојатна приказна за жената која била сурогат мајка на детето на нејзиниот син

29-годишната Кајла Џоунс од Арканзас само сакала да има семејство со нејзиниот сопруг Коди...
Датум: 08 Feb 2018

27 семејства чиј живот е полн со забава

Погледнете 27 фотографии од семејства чии животи наликуваат на смешна телевизиска серија.
Датум: 06 Feb 2018

18 цитати за семејството кои ќе ве потсетат зошто бескрајно ги сакате овие луѓе

Луѓето со кои се опкружувате, оние кои ве поддржуваат во секоја ситуација, се навистина бесценети. Токму поради ова треба да го цените секој момент кој можете да го поминете со вашите сакани, односно со вашето семејство.
Датум: 23 Nov 2017

5 знаци дека вие сте носителите на семејната карма

Доколку не се согласувате со вашите родителите, причината можеби лежи во енергетските врски од минатите искуства.

Истражувањата откриваат: Најмалото дете во семејството им е омилено на родителите

Од некои непознати причини, врската помеѓу родителите и најмалото дете е посилна.

Психолошки тест: Кое од семејствата претставени на сликите сметате дека е лажно?

Внимателно погледнете ги трите слики и размислете на која од нив луѓето што се претставени не сочинуваат семејство.