9 работи за кои ќе зажалите што не сте ги направиле порано

„Ех, да ми се твоите години, но паметот кој го имам сега...“, би рекле постарите.
Датум: 08 Apr 2016

Живот: Некогаш и сега

Сигурно ќе се пронајдете во барем една ситуација!